ПП олів’є

  • Вигляд
    20


1 год. 20 хв.

4 порції

Існує стереотип, що олів’є – дуже важкий і шкідливий салат. Хоча насправді це далеко від правди. З чого б, якщо там одні тільки овочі та м’ясо? Більше того, рецепт легко адаптувати під ПП правила, і далі я розповім як.

складові

  • Куряче філе –
    400 г
  • Картопля –
    5 штук
  • Морква –
    2 штуки
  • Яйця курячі
    5 штук
  • Маш (або нут, консервований) –
    1 склянка
  • Огірки –
    2 штуки
  • Зелена цибуля –
    4 пера
  • Сметана (або густий йогурт) –
    100 г
  • Гірчиця –
    1 ч. л.
  • Сіль
    за смаком

Покроковий рецепт приготування

Окремо відваріть куряче філе, яйця та моркву з картоплею у шкірці. Дайте всьому охолонути.


Наріжте всі інгредієнти маленьким кубиком. Подрібніть зелену цибулю і додайте маш. Можете додати зелень.

ПП олів'є – фото приготування рецепту, крок 2

Для заправки ПП олів’є змішайте сметану чи йогурт із гірчицею.

ПП олів'є – фото приготування рецепту, крок 3

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]