![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/05/recept-46577-scaled-1240x827_w.jpg)
-
Вигляд20
1 год. 20 хв.
4 порції
Існує стереотип, що олів’є – дуже важкий і шкідливий салат. Хоча насправді це далеко від правди. З чого б, якщо там одні тільки овочі та м’ясо? Більше того, рецепт легко адаптувати під ПП правила, і далі я розповім як.
складові
-
Куряче філе –
400 г -
Картопля –
5 штук -
Морква –
2 штуки -
Яйця курячі
5 штук -
Маш (або нут, консервований) –
1 склянка -
Огірки –
2 штуки -
Зелена цибуля –
4 пера -
Сметана (або густий йогурт) –
100 г -
Гірчиця –
1 ч. л. -
Сіль –
за смаком
Покроковий рецепт приготування
Окремо відваріть куряче філе, яйця та моркву з картоплею у шкірці. Дайте всьому охолонути.
Наріжте всі інгредієнти маленьким кубиком. Подрібніть зелену цибулю і додайте маш. Можете додати зелень.
![ПП олів'є – фото приготування рецепту, крок 2 ПП олів'є – фото приготування рецепту, крок 2](https://i.lefood.menu/wp-content/uploads/w_images/2022/10/recept-46577-shag-2-572x381_w.jpg)
Для заправки ПП олів’є змішайте сметану чи йогурт із гірчицею.
![ПП олів'є – фото приготування рецепту, крок 3 ПП олів'є – фото приготування рецепту, крок 3](https://i.lefood.menu/wp-content/uploads/w_images/2022/10/recept-46577-shag-3-572x381_w.jpg)
Leave a Review